Одбојкарки на мини – олимпијада

ОУ Кочо Рацин

Regionalnite prvaci vo odbojka - OU 'Koco Racin'Деветтоодделенките од ОУ “Кочо Рацин” предводени од професорот Менде Петлески растур направија во одбојка. Триумфираа и над општинските и над регионалните ривали и како вистински одбојкарки ќе се докажуваат и на мини-олимпијадата во Скопје. Тие се единствени претставници од градов, кои три дена ќе се дружат со екипи од цела земја, стремејќи се да се вратат со уште поголем медал како државни прваци. 

Loading