РАЗИГРАНИ ВО НИШ

Пинг – понг

Двајца надежни пингпонгари од Младост 96 одлично поминаа на Божикниот турнир во Ниш, Србија. Меѓу 340 учесници од пет земји, кај кадетите, Александар Рикалоски освои трето место, а кај младинците, Бојан Илиески влезе во групата на 16 најдобри.

Од Младост 96 најавуваат почести настапи во странство.

Loading