ЛИГА ВО “…РИЧКО”

Бокс

В недела (14 ч.) во салата на СОУ “Р. Р. Ричко” е редовното коло од Државната лига во бокс. Најавени се сите активни клубови од земјата. Имаат што да покажат и претставниците на домаќинот, БК Ас. Сите во клубот оптимистички гледаат на Серхан Џафероски, кој е во завидна форма.

Мечевите в недела се пред претставници на Боксерската федерација на Македонија.

Loading