АРАМИИ ,,ЗДИПЛИЛЕ,,150 ИЛЈАДИ ДЕНАРИ ОД ЕВН

Околу 150 илјади денари украле непознати крадци од наплатниот центар на ЕВН. Кражбата ја извршиле влегувајќи преку влезната врата, која ја скршиле.

– Арамиите влегле внатре и ги украле двата метални сефа во кои биле парите – вели Магдалена Димитровска, портпарол на СВР Битола.

Кражбата ја забележал вработениот од ЕВН кога дошол на работа.

Полицијата трага по сторителите.                                                                      

Loading