Новогодишено распеан хор

,,Онли ју,, ,,Џинглбел,,… беа само дел од песните исполнети од хорот на музичкото училиште со диригентот Леонарда Богданоска. За новогодишна и божикна честитка, младите оставија силен впечаток, растреперувајќи ги срцата на родителите. Средствата од новогодишниот концерт беа подарени на Дневниот центар за деца со посебни потреби.

Loading