Подароци покрај елката

Ambient na zvezdi, elki i Dedo Mraz, vo edna od nasite gradinki

Новогодишни подароци “посеа” локалната самоуправа на децата во градинките и основните училишта. Децата со насмевки имаа весела средба со градоначалникот Марјан Ристески. Тој им подели пакетчиња и играчки, честитајќи им ја Новата Година. На овој начин се продолжи традицијата на доближување на политичарите до децата, но и со родителите и постарите.

 

Loading