Читателите гласаат по СМС

Стартува Изборот ЗЕНИТ спортист 2011

Четвртпат избираме Спортист на Зенит за 2011, а за разлика од минатите три години, овојпат прво се гласа за тројца по категории, после од тројцата Комисијата избира еден, најдобар. Изборот е со помош на читателите. Тие можат да гласаат преку СМС пораки. Едноставно е: се пишува СМС порака на 075 149 309 (30 денари плус 18 отсто ДДВ). Доволно е да се напише само редниот број од спортистот. Една порака е за еден глас. Може да се испраќа неограничен број пораки.  Најсреќниот читател – гласач ги добива сите награди, спортска опрема и друго.

 

 

 

 

СПОРТИСТИ: 

1 Благоја Гешоски (фубал, 11 Октомври)

2 Владо Данилов (фудбал, 11 Октомври)

3 Денис Димитриоски (фудбал, 11 Октомври)

4 Александар Зојчески (фудбал, Победа јуниор)

5 Пеце Коруновски (фудбал, 11 Октомври)

6 Дејан Кулески (фудбал, 11 Октомври)

7 Филип Мирчески (фудбал, 11 Октомври)

8 Владимир Мојсовски (фудбал, 11 Октомври)

9 Владимир Петрески (фудбал, 11 Октомври)

10 Благојче Рутевски (фудбал, 11 Октомври)

11 Срѓан Божиќ (кошарка, Ултимејт баскет)

12 Јованка Гусакоска (џудо, Пролетер)

13 Маја Димитриоска – Чешелкоска (стрелаштво, Херој Прилеп)

14 Кристина Илиеска (ракомет, Жито Прилеп)

15 Дијана Наумоска (ракомет, Жито Прилеп)

16 Ивана Петковска (ракомет, Жито Прилеп)

17 Ѓоко Јочкоски (пингпонг, Младост)

18 Андреј Лашкоски (пингпонг, Младост)

19 Иле Крстески (велосипедизам, Илинден)

20 Гоце Митоски (борење, 7 Мај Леов)

21 Александар Николоски (бокс, Ас)

22 Елена Чакмакоска (фудбал, Победа)

23 Катерина Атанасоска (кик бокс, Максам)

24 Мартин Димоски (кик бокс, максам)

25 Мартин Јованоски (параглајдерство, Делта)

26 Миле Јованоски (параглајдерство, Делта)

27 Тони Кироски (шах, Прилеп)

28 Зорица Спиркоска (карате, Ронин)

Loading