РЕПЕРТОАР

НУЦК”Марко Цепенков”

 

Петок, 25 март 

“Антица”, режија Бранко Брезовец 

почеток – 19.30 часот

 

Сабота, 26 март 

“Антица”, режија Бранко Брезовец

почеток – 19.30 часот

 

Недела, 27 март

“Добриот великан”, режија Милан Секулоски, премиера

почеток – 12.00 часот

 

Недела, 27 март

“Од кол на кол”, режија Коле Ангеловски

почеток – 19.30 часот

Loading