ПРОМОВИРАНИ КНИГИ ОД АНГЕЛИНА МАРКУС

Во Библиотека

“Антигона – Неготино”, “Древно македонско празнување”, “100 години противпожарна заштита во Скопје”, трите книги од Ангелина Маркус и “Митологијата на Македонците” од Ристо Поповски, сношти се промовираа во ГБ “Борка Талески”. Новинарот и публицист Тренчо Димитриоски посочи дека делата говорат за повеќе аспекти од македонската историја.

Loading