РК ПРИЛЕП ОД МАКА ИГРА САМО НА ГОСТИ

Ракомет

Машкиот суперлигаш РК Прилеп, викендов наместо дома, оди на гости кај Вардар про. Промената е поради беспарицата. Се троши само за пат, а се избегнуваат таксите за службени лица. Заштедуваме плата за двајца ракометари, но тоа не е решение. Спортот е за нашата публика и се надеваме дека ова бргу ќе се преброди – велат од клубот. В среда е пак гостување, кај Тинекс во Скопје, а дома дури по осум дена, кога доаѓа ВВ Тиквеш.

Loading