ИЗЕДНАЧЕН РЕКОРД

Борење

Клубот 7 мај Леов го израмни рекордот по освени медали. Како во 2008, освоени се 24. Последни со “бронза” се закитија Насески, Ѓорѓиески и Јованоски, на кадетско – пионерскиот турнир во Скопје. Имаме шанса за уште трофеи, оти претстојат државни првенства – вели Сашо Игнатовски, тренер.          Лекарите ја санираат повредата на раката на Мартин Стојаноски, еден од најистакнатите во клубот.

Loading