ДЕРБИ НА ФУДБАЛЕРКИТЕ

Фудбалерките на Победа в сабота (15 ч.), на Градски играат дерби со скопско Ново такси. Се судираат селекторите, младинскиот Блаже Филипоски, со сениорскиот, Добре Димовски. Во претходното коло, Победа славеше со 0-18 над Респект во Скопје, а Ново такси дома го победи Кочани. Тежок меч. Мора да се даде максимум. Победата може да донесе титула – вели Филипоски.

Loading