ПРВИ РЕПРЕЗЕНТАТИВЦИ

Првпат во историјата, 11 Октомври има репрезентативци. Десниот страничен Денис Димитриоски и за врска Стојанче Дунимаглоски, се во составот на аматерската репрезентација на Македонија, која од сабота до среда ќе има квалификации во Струмица и Турново. Противници се: Шведска, Северна Ирска и Естонија. Подготовките во Дојран беа одлични. Од утре ќе ја правдаме довербата на селекторот Мите Митев – изјави Столе Дунимаглоски.

Loading