НУЦК „Марко Цепенков“ Прилеп

Репертоар на театарот „Војдан Чернодрински“

Петок, 16 октомври – 19.30 часот

„Кирил и Методиј, who are you“, режија Мартин Кочовски

Влезници на билетарницата од театарот.

Резервации на 428 644 или 076 442 378

Loading