Саем на книгата во Викели

Bogata ponuda na knigi po saemski ceniКнижарницата Викели за Саемот на книгата ги отвори вратите за љубителите на пишаниот збор. И полиците преполни со привлечни наслови се “израдуваа” кога професорите по македонски јазик со нивните ученици навратија да го одржат часот по мајчин јазик.

Традиционално, Викели, нуди белетристика и друга литература од сите издавачки куќи по цени како саемските. Задоволството е уште поголемо кога има богата понуда на интересни романи.  

 

Loading