НОВИ ДИПЛОМЦИ И МАГИСТРИ

На Економскиот факултет

Kapi vo vozduhТочно 29 магистри и 77 додипломци ги фрлија капите во воздух во аулата на Економскиот факултет на свеченото доделување на дипломите. Академците, наоружани со знаења, тргнуваат во потрага по работни обврски да ги покажат способностите и стекнатите вештини, давајќи придонес за подемот на економијата.

Пригодни награди добија најдобрите студенти и магистри.

Loading