ВИЦ НА НЕДЕЛАТА

Влегува Целе мртов пијан во автобус, гледа дека нема место и прашува една госпоѓа:

– Добар дееен, како сте, има нешто нооово?

Повраќа врз жената, а жената лута се дере:

– Говедо едно, кој те пушти ваков во автобус, како не ти е срам, гледај на што личиш!

Целе ја гледа и и вика: – А ти види на што личиш!

Loading