ФУДБАЛ ЗА ПРАЗНИКОТ

Clenovite na OK na VMRO - DPMNE vo dresoviПо повод Денот на македонската револуционерна борба се одржа седмиот традиционален турнир во мал фудбал. Во спортската сала на СОУ “Ристе Ристески – Ричко” се одиграа финалните натпревари од традиционалниот турнир во мал фудбал, како и ревијалниот натпревар помеѓу екипите на Општинскиот Комитет и Претседателите на Месните Комитети при ВМРО-ДПМНЕ.

Спортот и здравиот начин на живот се дел од програмата на политичката партија како начин на рекреација и афирмација на здравото живеење.  

Loading