НУЦК “Марко Цепенков”

Репертоар на театарот “Војдан Чернодрински”

 

Петок, 30 мај- 19.30 часот

“Буре барут” реж. Наташа Поплавска

 

Сабота, 31 мај – 19.30 часот

,,Три варијации на една тема” реж. Коле Ангеловски

 

Недела, 1 јуни – 11.00 часот

“Мачорот во чизми”

 

Репертоар на Кино Мис Стон

од петок до недела – 21.00 часот

премиера на филмот

“Три во едно” режија Коле Ангеловски

Loading