ОФС СО ВРТАЛИШТЕ

Со инвентар, компјутер, печатач за непречена комуникација, опремени се просториите на Општинскиот Фудбалски Сојуз во старата општинска зграда. Тие ќе бидат од корист за сите фудбалски клубови. Професионалната асоцијација е организирана и логистички. Тоа влева надеж за враќање на фудбалот на “златните” времиња.

– Голема благодарност до Локалната самоуправа. Имаме доволно простор за ефикасна работа – вели Марјан Стојкоски, претседател на ОФС.

Иконата со “Свети Никола”, заштитникот на градов, ги краси и канцелариите на фудбалската асоцијација. 

Loading