ИНГИЛИЗОВ И РИСТЕСКИ НА КОНВЕНЦИЈА ВО МОЛДОВА

Гоце Ингилизов, директор на Центарот за јавно здравје и советникот Мишко Ристески учествуваат на младинска конвенција за креирање на социјално здравствени политики во Кишењев, Молдова.

 

Двајцата го промовираа Прилеп како интересна туристичка дестинација и ги претставија прилепските компании пред учесниците на конвенцијата од Белгија, Холандија, Чешка, Романија, Русија, Турција и земјата домаќин, Молдова.

Loading