ВИЦ НА НЕДЕЛАТА

Пејојца се пораѓа во болница, вика од болки и му ја стега раката на Пејо.

Пејо загрижен и вели:

– Љубов моја, многу ми е жал што мора ова да го трпиш!

А Пејојца му враќа:

– Ма уживај ајде, не си ти крив!

Loading