ВИЦ НА НЕДЕЛАТА

Баба носи урина на контрола во медицицинска установа.

– Бабо, ова што го имате донесено е зејтин!

– Зејтин?!

Значи затоа ми изгореа мекиците утринава за појадок…

Loading