АПЧИЊА ЗА ЗДРАВИ

Велеа револуцијата си ги јаде децата, ама тие што преживееја ја изедоа неа.

*

Реформи треба не само на малиот прст, туку на целата дланка.

*

Кога некој излегува од состанокот веројатно не оди само да плукне.

*

Кога двајца лажат зарем е важно кој повеќе лаже?

*

Синдикатите не може да имаат, и левица, и десница

*

Народот не може да црвенее за политичарите.

*

На државна цицки и многу возрасни!?

“Д-р Хаџи-Васков”

Loading