АПЧИЊА ЗА ЗДРАВИ                   

Партиите се повеќе бараат далтонисти кои ги распознаваат само нивните бои.

*

Оние кои се грижеа за безбедноста, се обезбедија и за внуците.

*

Под бина, сите кои се за бинационална држава.

*

Кога немаш ни за сол, секој ќе ти соли памет.

*

Кога сакаш да добиеш по секоја цена, лесно можеш да загубиш по никаква цена.

Ако не си прч, не се прчи, оти ќе те напрчат.

Д-р Хаџи-Васков

Loading