ВИЦ НА НЕДЕЛАТА

– Тато, раскажи ми приказна за добра ноќ!

– Слушај, сине. Во едно демократско царство си живееше еден пратеник.

Тој беше сиромашен, но чесен.

И тој пратеник сакаше да направи нешто добро за луѓето…

– Тато, да знаеш дека долго време нема да можам да заспијам, ако ми раскажуваш смешни приказни!

Loading