Бела ноќ во Кривогаштани

zabavataДотерани во бело кривогаштанци организираа бела ноќ да  џускаа под ведро небо на изборот на музиката на DЈ-ите David Kay, Mario Eddie и Jovan. Белиот сјај со хуманитарен карактер ја размрда руралната средина до мугрите. Собраните средства ги упатија на Детската клиника во Скопје, а организатори беа Младинскиот центар за рурален развој Авангарда и Здружението Епилепсија Македонија. 

Loading