Лазеска ниже мис титули

Uste edna kruna za LazeskaМанекенката Сандра Лазеска триумфира и во Беград на изборот “Број 1 модел во светот”, по неодамнешниот успех на интернационалниот избор во Анталија каде освои две награди.

Последното закитување со дијадемата доаѓа во конкуренција од десетици колешки, а меѓи кои само пет беа во финалето, а на тронот се качи нашата вита Лазеска. Титулата се вика “Ново лице”. Првото место и лентата í носат договор со агенцијата “No1 World Models” од Германија.

– Појдов, видов, труимфирав. Титулата отвора понуди за модни ангажмани низ светот – изјави Лазеска со долгогодишно манекенско искуство.

На седмиот интернационален избор за убавина “Мис Евроазија” во Анталија, Турција, се врати со титулите, “Мис Џејла” и “Мис Фешн”, што ќе ја одведат на патување во Бали и Сингапур.

Loading