БИСТРИ НАГРАДИ ЗА ПРИЛЕПСКИ РИБАРИ

Прилепскиот риболовен клуб Пец – пец го освои првото место, екипно на интернационалниот куп во риболов во Ѓаковица, Косово. Меѓу 14 екипи и шеесетината мајстори, риболовно умештво покажаа Зоран Кожукаров и Сашо Цветкоски, кои го освоија првото и второто место поединечно. Риболовците од Прилеп во Косово практично тренираа за скорешното балканско првенство во Загреб, каде ќе учествуваат како прваци од Македонија.

Loading