ЗАБАВА СО ХУМАНА ДИМЕНЗИЈА

СОУ „Ристе Ристески – Ричко

Humanitarna zabava - R R Ricko

Во координација на Младинската организација на СОУ „Ристе Ристески – Ричко“ беше организирана хуманитарна забава по повод 3 – ти декември, Светскиот ден на лицата со посебни потреби. Избраната кафетерија беше претесна да ги собере сите млади во кои доминира хуман дух. На забавата настапија прилепскиот бенд ,,The Hounds” и DJ David Kay кои се вклучија и го поддржаа настанот. Собраните средства се наменети за Здружението за лица со епилепсија и родители на деца со епилепсија. Младинската организација ќе продолжи да организира хуманитарни настани.

Loading