НОВОГОДИШНИ ПЕСНИ НА ,,МАЛИ АНГЕЛИ,,

Детскиот хор ,,Мали ангели,, в недела ќе се претстави со интересна програма на предновогодишниот концерт во киното Мис Стон. Во хорот членуваат 40 деца на возраст од 8 до 14 години.

Организацијата е на Арт 10 продукција, која 24 години се грижи за развојот на младите уметници. 

Loading