БЛЕСНА СОВРЕМЕН ВЛЕЗ

СОУ ,,Ѓорче Петров,

1. Crvena lenta za oznacuvanje na sovremeniot vlezСОУ ,,Ѓорче Петров го активира новиот модерен влез за празникот на градот, Свети Никола. На денот на заштитникот на Прилеп, свечено е предадена во употреба портата во домот за знаења и училиштето доби атрактивна визуелна врата.

Инвестицијата е 1,3 милиони денари од локалната самоуправа.

{AG}383/medicinsko{/AG}

Loading