ВО НАЈУБАВ НОВОГОДИШЕН АМБИЕНТ

СОУ „Кузман Јосифоски – Питу“

Od teorija do praksa za vesela ucilisna atmosferaСекцијата за маркетинг и промоција, под менторство на Анета Наумческа, во СОУ „Кузман Јосифоски – Питу“, активно работи на разубавување на училишните простории. Учениците успешно ја поврзуваат теоријата со праксата и сериозно ја сфатија улогата за промовирање и рекламирање на училиштето. Воедно на училишната средина ѝ даваат весел новогодишен амбиент на задоволство на учениците и на вработените. Наумческа вели дека учениците со голем ентузијазам ги извршуваат промотивните активности и се подготвени за нови предизвици и проекти со кои се афирмира иновативноста, креативноста, знаењето, стручноста и комуникативноста.  

Лани, од секцијата изработија и реклама и уникатни постери за упис во учебната година.

{AG}381/ekonomsko{/AG}

Loading