СПЕКТАКЛ ОД МОДЕРНИ ТАНЦИ

Mladite vesti tanceriМладите и талентирани танчери одржаа спектакл од модерни танци во ЦК „Марко Цепенков“. Препуштени на ритамот на музиката, вешто одиграа на подиумот за рај за очите и душата. Покажувајќи дарба со стремежи на виртуозност, жирито го насочија да оценува за нијанси, зашто креациите беа толку совршени, што „одлучуваа милиметри“ во стандардни и латино – американски танци прва лига, танцови двојки втора лига и модерни танци во дисциплини и категории.

Loading