ЉУБОВ ОД 1200 СРЦА ЗА МАКЕДОНИЈА

Se branuva zivo detsko znameТочно 1.200 срца на основци и средношколци биеја на плоштадот „Методија Андонов Ченто“ за празникот 11 Октомври. Преку перформанс, бранувајќи во координирани движења во црвени и жолти маички и капчиња го формираа македонското знаме. Петта година по ред, сплотени заедно со љубов за Македонија, подарија знаме уважувајќи го значајниот историски празник.  

Loading