ДЕТСКИ ПРАВА ЗА ПОДОБРО УТРЕ

ОУ „Климент Охридски

Priredba za dobredojde na prvacinjataВидео спот кој укажува на правата на децата подготвија учениците од ОУ „Климент Охридски“ во соработка со младинската асоцијација Инфо сега. Заокружувајќи ги активностите за светската недела за заштита на детските права, испратија порака до сите деца со исти права за подобро утре. На презентацијата претходеа рецитали и песни со кои повозрасните ги поздравија најмалите ученици за приемот во детската организација.

Loading