Награда за компјутерџија

ОУ Блаже Конески

Седмоодделенецот Андреј Трајкоски од ОУ “Блаже Конески” е махер за компјутери. Совладаните апликативни вештини под менторство на Наташа Ристеска Проданоска му го донесоа третото место на државниот натпревар по информатика. 

Loading