ПОЛН ПОГОДОК СО СТРЕЛА

ОУ Кире Гаврилоски – Јане

Со остро око и вешти во ракувањето со стрела и лак се покажаа Лазар Лазаровски и Викторија Тренческа од ОУ “Кире Гаврилоски – Јане”, освојувајќи го првото место на Првиот национален куп за пионери и пионерки во стрелаштво во Битола.

Тие се членови на клубот Стрелец 09.

Loading