ВИЗИТА НА АМЕРИКАНСКИОТ УНИВЕРЗИТЕТ ВО БУГАРИЈА

СОУ “Кузман Јосифоски – Питу”

Na gosti vo BugarijaУченици од СОУ “Кузман Јосифоски – Питу” беа гости на Американскиот универзитет во Благоевград, Бугарија. Ја почувствуваа студентската клима на неколку часовниот престој. Се воодушевија од богатата библиотека, а беа сведоци и на предавања. Впечаток им остави кампусот со сали за спорт и театар, огромниот ресторан со вкусни јадења. Идните студенти ги разгледаа и штандовите на различните универзитетски клубови. На крајот се запознаа со начините за аплицирање за бруцош. 

Loading