РАЗГИГРАНИ ВТОРООДДЕЛЕНЦИ

Весели и разиграни второодделенци од ОУ “Кочо Рацин” на Рид, водени од будното око на наставничката Јулијана Тренкоска, одлично се претставија на смотрите. Велат дека биле весело одделение. Умеат да играат, а како песна им е и учењето. Затоа редат само петки.

Loading