СМОРТА НА ОСНОВЦИТЕ

Учениците од ОУ “Климент Охридски” одлично се забавуваа на училишната смотра. Докажаа дека умеат да реализираат забавни и креативни програми. И најмладите и повозрасните, се до осмоодделенците сите беа на висина на претставата за нај. Играа, пееја, рецитираа. Родители, пријатели и наставниците ги поздравија со аплауз.

Loading