ВО МАЈСКА ПАЗУВА

Меланија, Сара, Катерина, Синиша, Златко и Ивана после многубројните училишни напори, заедно во прегратките на мајката приода на ливада за првомајскиот излет кај селото Чумово. Прекрасно минале, се смееле, трчајќи по мајскиот зелен тепих и се восхитувале на природниот пролетен дар. Се релаксираа да се ослободат од секојдневниот напорен ритам на училиште. Пак ќе се дружат без да го чекаат следниот први мај.

Loading