И ВИЕ БЕВТЕ ДЕЦА!!!

На сликава се децата од едно одделение со својата наставничка. Вака изгледале нашите родители, нашите мајки, татковци… Додека растеме, родителите да се потсетат кога биле деца. Затоа не карајте не кога не слушаме, кога не учиме, кога не јадеме, кога не легнуваме навреме, кога сме немирни, палави, невоспитани, некултурни… Затоа што и вие правевте се што правиме ние сега. И вие бевте деца.

Loading