ФЕЈСБУК СТАТУСИ

Или ќе си одите или бегајте од овде!

х х х

Во наше време за џвакање мастика се пишеше кец! Море во наше време немаше ни мастики!

х х х

Дежурен, има отсутни? Мајкл Џексоновски! Кој е тој бе? Пејач е, професоре! Пејач – не пејач, не ми е гајле, треба да иди на час!

х х х

Наставнику кревав рака, а вие не слушнавтееее

х х х

Ти момче оти не учиш физика? Нема да ми треба, ќе одам на драмски. Ами ако ти дат да го играш Никола Тесла?

Loading