ФЕЈСБУК СТАТУСИ

 

Беше пролет, но јас сакав да е лето со топли денови и прекрасни прошетки. Беше лето, но јас сакав да е есен со пожолтени лисја и свежо, суво ветре. Беше есен, но јас сакав да е зима, со прекрасен бел снег и радоста на празничните денови. Сега беше зима, но јас сакав да е пролет, со пријатна топлина и расцветана природа. Бев дете, но јас сакав да сум возрасен, слободен и почитуван. Бев 20 години, но сакав да сум 30, да сум зрел и искусен. Бев средновечен, но сакав да сум 20, со младост и слободен дух. Бев пензионер, но сакав да сум средновечен, мудар и без ограничувања. Мојот живот заврши, но јас никогаш не го добив тоа што го сакав. Дали сé уште сте незадоволни со она што сте? И она што го имате во моментов?! НАСМЕВНЕТЕ СЕ И ЖИВЕЈТЕ ГО МОМЕНТОТ СО ОГРОМНО ЗАДОВОЛСТВО!

Не е се така црно… се наоѓа и по некоја плавуша.

Да те мразам колку што те сакам, би требало да те убијам.

Понекогаш е доволен поглед, а не збор да се каже што се чуствува:)

Ако сакаш да се филмаш иди у Холивуд, а кога ќе стигнеш пушти сигнал!

Loading