“ДАРЕТЕ ОЧИ” НА БИНАС

Да прогледа малата наша слепа сограѓанка Бинас, на 17 месеци, дарете средства за операција во Истамбул. Потребни се две илјади евра. Слепилото í е последица од предвремено раѓање и инкубаторот. Нејзе не í се насмеа среќата да биде оперирана како нејзинот брат – близнак и да го види сонцето. Ги повикуваме сите хумани луѓе да помогнеме да го извадиме невиното дете од темнината, зашто и во него тлее живот и мечта за детска радост. Сметката за донации е 200002275965312 во Стопанска банка – Скопје. За деталите контактирајте ја редакцијата на Зенит на телефон 048 550 140.


Loading