СКЕНЕР И ПЕЧАТАЧ ЗА ОУ “КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ”

Клубот на млади од Општинската организација на Црвениот крст промовирајќи јавна хуманост пред осмомартовското славје за “Нежните” донирал копир, скенер и печатач, како и топки. Баскет за кошарка и фудабал за физички развој на децата со интелектуална попреченост, како и за оние со посебни потреби. Донацијата е дел од проктот “Подели внимание – сподели среќа” и е со пари собрани од музичкиот хепенинг во сала “ Македонија”.

Loading