ОД МАЛИ ОРИГИНАЛНИ ЗА НОВА ГОДИНА

Детски мечти, новогодишни желби…. Сите во ритамот на Новогодишниот танц. Прекрасни убавици потсетуваат дека се ситнат чекорите до магичната ноќ. Доловуваат момент на убавина, посебност, фантастичност. Оригиналност како секоја новогодишна вечер. На сите не им е јасно што е значи славјето и големи и мали. Големите знаат дека ќе се релаксираат барем за момент заборавајќи на проблемите, а децата дека ќе добијат подарок и дека може да си замислат желба која од детски ,, сон,, може да им стане вистина. Замислени чекаат Новогодишни убави мисли…

СРЕЌНА НОВА 2011 ГОДИНА!!!

Loading