ПАТРОНАТ НА ОУ,,КОЧО РАЦИН”

По повод патронатот на ОУ ,,Кочо Рацин,, во училиштето, покрај литературното читање, имаше натпревар по географија. За празникот, претставници од училиштето со цветен аранжман им оддаваат почит на хероите во Паркот на револуцијата. Со цвеќе се закитува и споменикот на Методија Андонов – Ченто. Свеченост имаше и во театарот.

Loading