ДЕТСКОТО КАТЧЕ В БИБЛИОТЕКА

Традиционално дел првоодделенци се запознаваат со книжното богатство на Градската библиотека. Детското катче им привлекува внимание, оти располага со сликовници, потребни не само за на училиште. Со дел од книжниот свет децата патуваат низ бајките, сказните, во височините… Градската библиотека нуди книги што ги нема во училишниот библиотечен фонд.

Loading